Dela Uitvaartverzerkering & nazorg

RPR Consulting verkiest Dela

Niet verwonderlijk. Dela geeft u het meest volledige aanbod van diensten die betrekking hebben op alles wat met uitvaartbegeleiding te maken heeft. Ook de Dela-tarieven zijn uiterst aantrekkelijk. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Dela marktleider is. Wij sommen alvast enkele opmerkelijke Dela-diensten voor u op.

Iedereen heeft toch als eens nagedacht over zijn of haar eigen uitvaart.
Welnu, DELA zorgt ervoor dat u de uitvaart krijgt zoals u die in gedachte had. De werkwijze is heel eenvoudig : u bepaalt wat voor uitvaart u wenst: veel of weinig bloemen, type kist, begrafenis of crematie, en ga zo maar door .... Dit alles resuleert in een bepaald te verzekeren kapitaal. Bij uw overlijden komt dit kapitaal vrij en kan uw uitvaart feilloos bekostigd worden zonder dat u uw nabestaanden opzadelt met een financiële kater.

Flexibele verzekering
Als u rekening houdt met het feit dat de totale kost voor een uitvaart vandaag al gauw 6000 euro bedraagt, dan ziet u dat DELA de ideale mogelijkheid biedt om u in te dekken tegen die grote kost, die iedereen ooit wel eens moet betalen. U kunt de hoogte van het verzekerde bedrag zelf bepalen. U kan een Kapitaal afsluiten tussen 3000 en 10.000 euro. En dat alles tegen een lage premie. Als het bedrag niet volledig is opgebruikt bij de uitvaart, keert DELA het resterende bedrag uit aan de begunstigden.

Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd.
Indien het hele gezin aansluit, zijn kinderen tot hun 18e verjaardag gratis meeverzekerd. De verzekering dekt de werkelijke kost van de uitvaart tot maximaal het hoogst verzekerde bedrag in de polis. Van zodra het kind 18 jaar wordt, biedt DELA een nieuwe polis aan voor het kind tegen zeer interessante voorwaarden. Een polis afsluiten vanaf 18 jaar betekent immers lage premies.

Iedereen wordt aanvaard.
Bij DELA sluiten we niemand uit. Iedereen kan dus een DELA uitvaartverzekering afsluiten. Zelfs al beoefent u levensgevaarlijke sporten of rijdt u dagdagelijks in het soms moordende verkeer. U kan echter deze wachttijd teniet doen door een medische vragenlijst te laten invullen door uw huisarts. Indien u door uw huisarts gezond wordt verklaard, gaat uw DELA uitvaartverzekering meteen in. In het andere geval rekent DELA op basis van antwoorden op uw medische vragenlijst een bijpremie aan.

Wereldwijde repatriëring
Waar ook ter wereld u komt te overlijden, DELA brengt u terug naar Belgie. Zolang de kost niet groter is dan 10.000 euro kost deze service uw nabestaanden niets. Het volledige verzekerde kapitaal blijft ter beschikking om de uitvaart te betalen. Om van deze waarborg te kunnen genieten mag u zelfs tot 2 opéénvolgende maanden in het buitenland vertoeven.

Verzorgingsclausule
U kan kiezen voor de optie “verzorgingsclausule” wanneer u met 2 volwassenen in een polis staat. U hoeft dan geen premie meer te betalen na het overlijden van de eerste volwassen verzekerde. Vanaf dan betaalt DELA alle resterende premies van de tweede volwassene op de polis. Om de verzorgingsclausule in uw contract op te nemen, dient u rekening te houden met een meerpremie van 10% bovenop de totale premie van een polis.

Geen poliskosten
DELA rekent u, bovenop uw premie, geen poliskosten aan. Het resultaat dat u bekomt via premie berekening is ook de premie die u effectief zal betalen. Geen poliskosten, administratieve kosten of andere supplementaire kosten. U weet meteen waar u aan toe bent. Een gegarandeerde verzorgde uitvaart, met professionele bijstand voor uw nabestaanden en zonder financiele kopzorgen.

Als je morgen even oud bent dan vandaag ben je dood.
Toon Hermans, cabaretier

Ontvang een waardebon van 10€.

Webdesign by