RPR Consulting geeft spaar advies

RPR Consulting spaart

Sparen doet u eigenlijk om twee redenen: om geld genoeg bij elkaar te krijgen om later iets groots te kopen ofwel om een "appeltje voor de dorst" te voorzien voor “slechte tijden”.
Het geld dat u spaart voor die "grote uitgave" gaat u vroeg of laat uitgeven, want daarvoor hebt u deze som gespaard.
Van het bedrag dat als reserve dient zou u altijd moeten afblijven, tenzij u zeker weet dat die slechte tijden echt zijn aangebroken. Want als u eenmaal begint met die reserve aan te spreken voor “normale” uitgaven, zult u dit hoogstwaarschijnlijk steeds makkelijker en vaker gaan doen, waarna er uiteindelijk niets zal overblijven.

RPR Consulting biedt u de mogelijkheid om een spaarportefeuille samen te stellen die perfect aansluit bij uw wensen en doelstellingen.

Enkele interessante spaarformules

Junior Sparen
RPR Consulting biedt unieke spaarformules aan voor jonge mensen Als u uw kinderen een mooie start wilt geven in het leven, zijn onze junior spaarformules perfect. In alle veiligheid bouwt u een spaarpotje op voor later. U houdt zelf de touwtjes in handen en bent er zeker van dat het gespaarde bedrag bij uw kind terechtkomt. Aarzel niet en neem contact met ons op voor het openen van een rekening en het krijgen van gespecialiseerd advies.

Pensioen Sparen
Het zal moeilijk zijn om uw huidige levensstandaard te behouden, als u later moet terugvallen op enkel uw wettelijk pensioen. Nochtans is het net de bedoeling dat u, wanneer u op rust bent, kunt genieten van het leven. Wij bieden u als professionals unieke formules van pensioensparen aan, die betrouwbaar en degelijk zijn.

Sparen voor zelfstandigen
Kiest u er als zelfstandige of als bedrijf voor om verstandig winst op te bouwen voor de lange termijn? Wij helpen u verder bij de optimalisatie van uw middelen. Wij geven u gefundeerd advies over de voor u gunstige spaarformules. Wij staan garant voor duurzaamheid, veiligheid en transparantie.

Interesse ?
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de diverse spaarmodules ? Aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Wij zullen, met kennis van zaken en geheel vrijblijvend, uw vragen beantwoorden.

Verdien een waardebon van 10€.

Webdesign by